cubrirpeloblanco.com
Un munt de consells per a cobrir il White Hair


Cubrir Pelo Blanco : El cabell gris es troba entre les imperfeccions més temudes per les dones i, últimament, fins i tot pels homes. La idea de lluir gairebé el cabell blanc esgarrifosa i tint a la perruqueria per cobrir els grisos és considerada l'estratègia ideal per mantenir un aspecte jove i saludable. Triar el tint que està bé per a vostè no és fàcil, donada la multitud de productes en el mercat per cobrir els cabells blancs. La perruqueria sens dubte recomanarà el tipus de producte a utilitzar i pintar per cobrir els cabells blancs. O fins i tot podem convertir un taller certificat. No obstant això, en general, sempre és una bona idea, especialment si el cabell és feble i fràgil, que trien colorants llegits, sense amoníac. Idealment, es mouria cap als productes naturals, com henna, lliure d'efectes secundaris, o per riflessanti o per pintar xampús, lleugera i delicada. Abans de fer un tint o xampú o marcadors sempre s'ha d'assegurar que no causen al·lèrgies. Per tant, es recomana fer una tintura menys una vegada dl perruqueria abans de procedir amb l'aplicació de bricolatge. Perquè qui és al·lèrgic als components del tint per cobrir els pèls grisos, més enllà dels productes naturals clàssics també pot optar per la decoloració en forma de ratlles o reflexos. Llegiu la guia per aprendre els trets, tipus, i com triar els millors productes per cobrir els cabells blancs basats en la qualitat, preu, ofertes i informació precisa per al consumidor. Els productes esmentats en aquest lloc, colorants, highlighters, màscara de pestanyes, etc, es poden utilitzar igual de bé per a les dones pel que fa a homes.

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Cubrir Pelo Blanco, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Cubrir Pelo Blanco, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Cubrir Pelo Blanco, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Cubrir Pelo Blanco, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Cubrir Pelo Blanco, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy